Ești o persoană însetată de profunzime? Ești o persoană care dorește să se adâncească în ceea ce este dincolo de ceea ce se vede? Ai simțit mereu nevoia de a înțelege cauzele nevăzute ale lumii văzute și să primești răspunsuri de dincolo de lumea care se vede? Ai fost mereu interesat de divinitate și de felul în care se poate intra în relație cu ea?

Prin această abordare te invit să intrăm în fascinanta lume spirituală, locul în care revelația minții și înțelesurile inimii sunt la ele acasă. Este lumea care dă sens, adevăratul sens al existenței. Este lumea unei relații pe care nu o poți găsi în altă parte, relația care îți dă sens propriei existente – relația cu divinul. Vom începe călătoria aceaasta de la principiile bazice ale sufletului, printr-o abordare foarte concretă, experențială. Putem ajunge la a aborda unele dintre întrebările care te pot ajuta în contextul frământărilor tale interioare:

Există criză spirituală? Care sunt caracteristicile ei?

Care sunt nevoile sufletulului? Atât ca psique (suflet) cât și ca pnevma (duh – spirit).

Abordarile acestea te vor ajuta prin demersul consilierii să ajungi la înțelegeri și experiențe spirituale care te vor ajuta să te umpli de sens și profunzime.

Există dovezi ale existenței lui Dumnezeu? Dumnezeu este un ceva sau un Cineva? Ce legătură este între mine și Dumnezeu?

Dacă există Dumnezeu de ce există rău în lume? Și multe multe altele. Abordarile acestea te vor ajuta prin demersul consilierii să ajungi la înțelegeri și experiențe spirituale care te vor ajuta să te umpli de sens și profunzime.

De ce au apărut atâtea religii? Care sunt cele adevărate? În ce trebuie să cred sau de care religie trebuie să aparțin? Pot să creez eu propria religie?

Toți avem nevoie câteodată de ajutor!

Sunt alături de pacienții mei și întotdeauna îi tratez cu multă înțelegere!

Îți propun o serie de metode practice de schimbare a vieții,  care te vor ghida pe tot parcursul dezvoltării tale personale sau de cuplu, începând cu definirea propriului sine, până la sinele de cuplu, și să ajungi să experimentezi realitatea până la cea mai concretă și vie acțiune, trăind viața din plin, pentru a putea DEVENI și FI cu majuscule!

Viața ta va prinde un alt contur!