Ai simțit vreodată că toată informația pe care o ai, nu te poate ajuta să îți schimbi practic viața? Ai simțit vreodată că nu mai ești în conexiune cu persoana ta și, parcă trăiești viața altuia în corpul tău? Ai avut vreodată senzația că parcă ești un mort viu, simțind nevoia să cauți acțiuni extreme care să-ți dea senzația că trăiești – consum în exces de alcool, mâncare, sport, muncă, cumpărături, sau chiar îți place, inconștient, să-ți produci suferință prin relații și acțiuni toxice? Simți adeseori în tine o altă lume care nu te lasă să fii tu?

Am simțit eu însumi asta, cel care îți scrie acum. Foarte multe dintre alegerile din viața mea au fost făcute de alții care „locuiau˝ în mine, și nu am înțeles asta decât după mult crize. Așa că, în inconștient zace o altă lume, de care nu pot să-mi dau seama, decăt atunci când „ajunge cuțitul la os”.

Hipnoza este o tehnică terapeutică, recomandată științific încă din 1958 de către Asociația Medicală Americană, fiind recomandată oficial ca mijloc de tratament pentru nenumărate patologii, iar Consiliul de Sănătate Medicală al Asociației Medicale Americane a susținut hipnoza ca subiect de studiu în diferitele facultăți de medicină. Astăzi, hipnoza face parte din tehnicile de utilizare zilnică ale profesioniștilor din mai multe domenii, precum Psihiatrie, Psihologie, Psihoterapie, Chirurgie etc. Hipnoza este definita ca fiind tehnica care ne permite accesul la inconștient, fiind o stare naturală pe care o provocăm artificial, inhibând mintea conștientă a pacientului, și dezinhibând inconștientul, în direcția eliberării și vindecării acestuia.

Pentru că lucrează utilizând o abordare directivă asupra inconștientului, urmând ca specialistul să aplice terapia adecvată pentru a facilita tratamentul pacientului, respectând întotdeauna codul moral al pacientului. Definim „Hipnoza Clinică Directă” grupul de tehnici și protocoale care sunt concepute pentru a îmbunătăți și spori tratamentul inconștientului prin diferite tehnici numite primare, secundare și terțiare. Organizarea optimă a acestor tehnici va aduce un rezultat concret în viața pacientului. Această abordare terapeutică poate ajuta în foarte multe situații: tulburări de comportament, abuzuri și evenimente traumatice nerezolvate, abordarea terapeutică regresivă a contextului transgenerațional, adicții, probleme de relație, diverse patologii, etc.

Toți avem nevoie câteodată de ajutor!

Sunt alături de pacienții mei și întotdeauna îi tratez cu multă înțelegere!

Îți propun o serie de metode practice de schimbare a vieții,  care te vor ghida pe tot parcursul dezvoltării tale personale sau de cuplu, începând cu definirea propriului sine, până la sinele de cuplu, și să ajungi să experimentezi realitatea până la cea mai concretă și vie acțiune, trăind viața din plin, pentru a putea DEVENI și FI cu majuscule!

Cu o singură ședintă de hipnoză poți să fii din nou TU!